NOVINKY

arr3Certifikát kvality zlata gold cuvee 23 karátůCertifikát kvality zlata gold cuvee 23 karátů ... arr3Získaná oceněníVína, které jsou plněné v našich produktech, získávají každoročně ocenění a medaile v hodnoceních... arr3Dárkové vína od výrobceSpolečnost Gold Cuvee s.r.o. přináší na trh řadu výrobků řadové značky Gold Cuvee. Jsme přímým...

ZBOŽÍ V AKCI

Maloobchod cena 348,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Petra Ševečková Gold Cuvee
Cintorínska 7/A
Limbach 90091
tel: 00421 948 470 460
info@darkovevino.eu
web: www.darkovevino.eu

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Maloobchod cena 159,00 Kč
skladem
Maloobchod cena 402,00 Kč
skladem
Maloobchod cena 133,00 Kč
skladem

ANKETA

Uvítali by ste množstevní slevy na dárková vína?

Ano 49% Nákup po kusu je OK 18% Ne 16% Mám zájem pokud je to možně 17%

OBCHOD / RECENZE

Heureka recenze

Přidáno: 06.01.2017

priserka-xxl

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velmi rychlé dodání, dobrá komunilace, hezký originální dárek

Pro:

originální dárek, rychlé dodání

Proti:

-

 

Přidáno: 30.12.2016

Peťule

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na červeném víně 1,5l byl špatně napsaný text a na víně s fotkou byla vzadu odlepena etiketa.Jinak ale musím říct ze je to moc krásně odvedena práce.I když to mělo nějaké chybičky určitě znova objednam věřím ze příště už to bude v pořádku.

 

 

Přidáno: 25.12.2016

Evik

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spokojenost

Pro:

originalita

Proti:

nezjistila jsem

 

Přidáno: 19.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

MOHU JEN DOPORUČIT,ZAJÍMAVÉ ZBOŽÍ

Pro:

CENY,ZAJIMAVÉ PRODUKTY

Proti:

ŽÁDNÉ

 

Přidáno: 05.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

je z čeho vybírat

Pro:

po prvním nákupu nemohu hodnotit

Proti:

nejsou uváděny úplné informace o produktu

 

Přidáno: 12.11.2016

Alesa

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Celkově jsem velmi spokojena

Pro:

Rychlost, příznivé ceny

Proti:

Asi žádné

 

Přidáno: 04.11.2016

Svatka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velice rychlá objednávka i dodání. Spokojenost.

 

 

Přidáno: 26.10.2016

Honza

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlý super-nákup

Pro:

vše super

Proti:

nemá slabiny

 

Přidáno: 14.10.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Nikde není popis nebo postup když chcete foto víno jestli fotku přiložit s objednávkou nebo to do poslat až pak

 

Přidáno: 22.09.2016

ewik

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

krasny netradyčni darek

Proti:

asi žadne

 
Dárkové vína O NÁS/FAQ

Značka Gold Cuvee je obchodní značka a řadové označení dárkových vín, vín s 23 karátovými okvětními lístky zlata, vín s kovovými etiketami a vinařských dárků společnosti Gold Cuvee s.r.o. Slovensko.

Přinášíme na trh dárkové vína nejvyšší kvality ze slovenského regionu proslulého vinařstvím z obce Limbach. Dárkové víno

Všechny naše dárkové vína jsou vlastní produkce ze Slovenských vinic.

V naší nabídce najdete dárkové vína s kovovými etiketami s českým textem k narozeninám, vína k svátku, svatební vína a množství ostatního.

Etikety jsou vyráběny v co nejlepším provedení, abychom docílí waw efekt, který je podstatnou součástí a doplňuje naše dárkové vína.

 

Protože v první řadě myslíme na zákazníka, snažíme se, aby naše vína nezapadly do zapomnění a byly výjimečným vinařským zážitkem.

 

Nejčastěji kladené otázky:

 

Jak dlouho trvá dodání dárkových vín?

Po potvrzení objednávky je dodání standardně do 48 hodin od potvdzení expedice.

 

Jak postupovat pokud chci vlastní text?

Váš text nám zašlete spolu s objednávkou, text zadáte do kolonky zpráva pro obchodníka před ukončením objednávky.

 

Jsou vína kvalitní?

Ano, naše výrobky získaly řadu ocenění na Slovensku v Čechách a také na mezinárodních soutěžích. Všechny naše vína jsou plněny na moderní lince pod dusíkem, což zaručuje vysokou kvalitu nejen při zpracování ale i při samotném plnění dárkových vín.

 

Mohu zaslat objednávku dárkových vín a sektů jako dárek přímo obdarované osobě?

Ano můžete, stačí když nám napíšete, že faktura má být zaslána Vám na email. Také můžete platit převodem na účet.

 

Z čeho jsou vyrobené kovové etikety?

Kovové etikety jsou vyrobeny z cínu a mosazi, popřípadě bronzu. Jde o ruční výrobu etiket umělcem, který navrhne originální štoček na ražbu etikety. K navýšení kvality jsou kovové etikety ještě lakované, což dodává také dárkovým vínům svůj zvláštní šmrnc.

 

Co když se přepravou poškodí objednávka?

Stačí, když nám pošlete fotografii poškozeného zboží a my Vám zašleme náhradní produkt co nejrychleji bez poštovného.

 

Co když chci kovovou etiketu upravit?

Kovové etikety není možné upravovat, protože jsou předem vyřezané do ocelových štočků. Avšak v tomto případě doporučujeme metalické etikety, které se svým provedením vyrovnají kvalitě kovových etiket.

 

Je zlato obsažené v dárkových vínech a šumivých vínech bezpečné?

Samozřejmě, naše výrobky mají certifikát o kvalitě používaného zlata a také atestaci k tomu, aby mohly být bezpečně konzumovány.

 

Je zlato v dárkových vínech reálné zlato, nebo pouze náhrada?

Je to reálné 23 karátové zlato o čistotě 99,8%.

 

Chtěli bychom kombinaci, kterou nemohu najít, co s tím?

Stačí, když nám zavoláte, nebo pošlete email o Vaší představě a my se Vám budeme snažit vyrobit produkt dle Vašich představ.

 

Darkové víno 1,5lOdkud pocházejí vína?

Jsme slovenská společnost z oblasti Limbach, všechny naše vína pocházejí z malokarpatské vinařské oblasti. Vína jsou jakostní odrůdová, popřípadě přívlastková.

 

Garantujete vrácení peněz?

Ano, samozřejmě do 14 dnů.

 

Mohu si navrhnout vlastní etiketu na dárkové víno?

Ano samozřejmě, stačí když nám pošlete Vás vizuál nebo podklad. Ostatní máte v ceně produktu.

 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@darkovevino.eu

MmY4Njc